Supa de rosii cu porumb si ardei

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 cepe rosii
  • -1 ardei
  • -1 catel de usturoi
  • -2 linguri ulei
  • -800 g rosii din conserva
  • -280 g porumb din conserva
  • -7,5 dl supa de carne ( din cubulete Knorr)
  • -1/2 lingura sare, piper, boia dulce
  • -2 linguri frunze patrunjel tocat marunt
  • -4 linguri vin alb
  • -1 varf de cutit maghiran si lamaita

Mod de preparare

1. Se taie ceapa felii, se curata ardeiul de seminte si se taie felii, usturoiul curatat si presat.

2. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul, porumbul si usturoiul.

3. Se adauga rosiile taite marunt, supa de carne, con dimentele si se lasa sa fiarba.

4. La sfarsit cand sunt fierte se pune patrunjelul, vinul alb si se mai lasa sa dea un clocot-doua. Se seveste fierbine cu smantina.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise