SUPA DE ROSII CU TAITEI TURNATI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg de rosii bine coapte
  • 2-3 cepe
  • 3 morcovi+patrunjel_pastarnac radacini
  • 2 ardei gras
  • 2 oua+faina pentru taitei
  • 2 cuisoare
  • patrunjel verde
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Se spala legumele si se taie sau se lasa intregi(cum doriti sa iasa supa:mai limpede sau cu multe legume in ea)

Se fierb legumele in 2 l apa si se oparesc rosiile pentru a fi decojite

Rosiile se dau prin blender sau se fierb si se strecoara, apoi se fierbe sucul 1/2 de ora si se adauga peste supa de legume

Cele 2 oua se amesteca cu faina pana are consistenta de turnat si se toarna in supa cu farfuria in firicel subtire(daca e prea groasa compozitia se pune apa si daca e subtire se mai adauga faina)

Se Mai da un clocot si se pun cuisoarele si cand s-a oprit din fiert se adauga patrunjelul verde

Are o savoare deosebita!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise