Supa de rosii deosebita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (ptr o oala de 5 kg)
  • - o ceapa alba tocata
  • -1 ardei gras
  • -un morcov ras
  • -1 leg patrunjel
  • -1 dovlecel mic
  • -1 conopida mica
  • -2,5 kg rosii mici coapte
  • ulei ,sare

Mod de preparare

Se calesc ceapa,cozile de patrunjel tocate,morcovul ras,ardeiul tocat cu putin ulei.

Se adauga dovlecelul ras sau tocat cubulete,conopida buchetele,se pune apa cit sa le acopere.Se sareaza.Se fierb.

Separat,se fierb rosiile .Se scot,se dau prin masina de tocat sa fie pasta.

Cind au fiert primele ingrediente,se aduga pasta de rosii,se mai poate pune din zeama in care au fiert rosiile,se mai dau citeva clocote.La sfirsit se adauga restul de frunze de patrunjel tocate.Se poate servi si rece.

Supa trebuie sa iasa groasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise