Supa de rosii deosebita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (ptr o oala de 5 kg)
  • - o ceapa alba tocata
  • -1 ardei gras
  • -un morcov ras
  • -1 leg patrunjel
  • -1 dovlecel mic
  • -1 conopida mica
  • -2,5 kg rosii mici coapte
  • ulei ,sare

Mod de preparare

Se calesc ceapa,cozile de patrunjel tocate,morcovul ras,ardeiul tocat cu putin ulei.

Se adauga dovlecelul ras sau tocat cubulete,conopida buchetele,se pune apa cit sa le acopere.Se sareaza.Se fierb.

Separat,se fierb rosiile .Se scot,se dau prin masina de tocat sa fie pasta.

Cind au fiert primele ingrediente,se aduga pasta de rosii,se mai poate pune din zeama in care au fiert rosiile,se mai dau citeva clocote.La sfirsit se adauga restul de frunze de patrunjel tocate.Se poate servi si rece.

Supa trebuie sa iasa groasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise