Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase gatita la slow cooker Crock Pot

Se spala lintea rosie si se scurge.

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 gogosari
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 cana linte rosie
  • 1 ceapa rosie
  • Ulei de masline
  • Sare
  • ½ lingurita piper cayenne
  • 2 l apa

Mod de preparare

Se spala lintea rosie si se scurge.

Se curata de coaja morcovul, pastarnacul si telina.

Se spala bine radacinoasele si se toaca marunt.

Se curata de seminte, se spala si se toaca marunt gogosarul.

Ceapa rosie se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline in vasul de la slowcooker duraceramic crockpot( acesta poate fi folosit cu incredere sip e plita) sau intr-o cratita .

Se adauga peste ceapa gogosarul, morcovul, telina si pastarnacul, se condimenteaza cu sare si piper cayenne si se lasa sa se rumeneasca putin.

Se adauga lintea si doi litri de apa, se amesteca bine si se muta vasul de pe plita in slow cooker.

Se seteaza slow cooker-ul pe functia high timp de 3 ore.

Supa se poate servi cu crutoane de paine.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise