Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase gatita la slow cooker Crock Pot

Se spala lintea rosie si se scurge.

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 gogosari
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 cana linte rosie
  • 1 ceapa rosie
  • Ulei de masline
  • Sare
  • ½ lingurita piper cayenne
  • 2 l apa

Mod de preparare

Se spala lintea rosie si se scurge.

Se curata de coaja morcovul, pastarnacul si telina.

Se spala bine radacinoasele si se toaca marunt.

Se curata de seminte, se spala si se toaca marunt gogosarul.

Ceapa rosie se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline in vasul de la slowcooker duraceramic crockpot( acesta poate fi folosit cu incredere sip e plita) sau intr-o cratita .

Se adauga peste ceapa gogosarul, morcovul, telina si pastarnacul, se condimenteaza cu sare si piper cayenne si se lasa sa se rumeneasca putin.

Se adauga lintea si doi litri de apa, se amesteca bine si se muta vasul de pe plita in slow cooker.

Se seteaza slow cooker-ul pe functia high timp de 3 ore.

Supa se poate servi cu crutoane de paine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise