Supă de vară

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 1 ceapă mică
  • 1 gulie mică
  • 1 mână de fasole verde
  • 3-4 cartofi noi
  • 1/2 varză mică
  • 2 roșii
  • puțin orez
  • sare
  • piper
  • verdeață (mărar
  • cimbru
  • pătrunjel)
  • ulei
  • apă.

Mod de preparare

Se călesc în puțin ulei morcovii, pătrunjelul, țelina și păstârnacul tăiate mărunt. Se adaugă apa și celelalte legume tăiate cuburi. Se lasă la fiert circa o jumătate de oră, până sunt fierte legumele. Se pune verdeața tocată mărunt. Se poate servi și cu smântână. E foarte bună pentru copii de la un an.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise