Supă de vară

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 1 ceapă mică
  • 1 gulie mică
  • 1 mână de fasole verde
  • 3-4 cartofi noi
  • 1/2 varză mică
  • 2 roșii
  • puțin orez
  • sare
  • piper
  • verdeață (mărar
  • cimbru
  • pătrunjel)
  • ulei
  • apă.

Mod de preparare

Se călesc în puțin ulei morcovii, pătrunjelul, țelina și păstârnacul tăiate mărunt. Se adaugă apa și celelalte legume tăiate cuburi. Se lasă la fiert circa o jumătate de oră, până sunt fierte legumele. Se pune verdeața tocată mărunt. Se poate servi și cu smântână. E foarte bună pentru copii de la un an.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise