Supa de varza acra cu sfecla si piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 ceapa,
  • 200 g sfecla rosie,
  • 250 g varza acra (taiata fideluta),
  • 5 carnaciori,
  • 750 ml supa concentrata de pasare (Knorr+apa),
  • 5 boabe de ienupar,
  • 3 fire de marar,
  • putin unt.

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt, sfecla - curatata - se taie cubulete, iar varza - fideluta. Carnaciorii se prajesc si se taie felii groase de 1 cm. - Se lasa untul sa se topeasca (intr-o oala mai mare), se caleste ceapa si se stinge cu zeama de pasare (fierbinte). Se adauga varza si boabele de ienupar, se acopera oala cu un capac si se lasa supa sa fiarba circa 30 de minute, la foc potrivit. - Dupa 20 de minute se incorporeaza si sfecla si se fierbe inca 10 minute, pana ce se-nmoaie.- Cand totul e gata, se introduc si feliile de carnati. Supa se serveste fierbinte, presarata cu marar verde taiat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise