supa de verdeata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g spanac congelat
  • 2 fi re de praz
  • 1 ceapa mica
  • 1 salata verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cub de concentrat de legume
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • marar.

Mod de preparare

Caleste prazul si ceapa. Adauga si salata taiata in fasii, apoi spanacul, mai pune 3 cani cu apa si lasa sa fiarba la foc mediu.

Cand verdeturile sunt fierte, adauga usturoiul taiat, cubul de legume si sarea, mai da in doua clocote si stinge focul.

Serveste cu marar tocat. Daca nu te incanta gustul supei, o poti transforma intr-o ciorbita adaugand putin otet.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise