Supa de vitel

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg. carne de vitel cu os, in cazul nostru costita de vitel
  • 2 cepe
  • 1 kg. cartofi
  • 500 gr.gogonele, in cazul nostru gogonele din propria gradina tinute la rece
  • 1 mix de gogosari, rosii si verzi
  • 4 morcovi
  • 1/2 radacina de telina
  • 1/2 lingurita leustean uscat
  • 1/2 lingurita chili
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper boabe negru
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri mari de pasta de tomate

Mod de preparare

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu apa la fiert.

Se adauga toate legumele tocate, ierburile aromate, foile de dafin, sare si se fierbe la foc potrivit pana cand carnea se dezlipeste de pe os, se adauga pasta de tomate, sare daca mai trebuie si se lasa la fiert pentru circa 5 minute si se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise