SUPA GULAS PICANT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -750 g carne de vita pt gulas
  • -1 legatura zarzavat de supa
  • -200 g ceapa
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 ardei gras verde
  • -1 ardei gras galben
  • -4 linguri ulei
  • -140 ml bulion
  • -2 l supa de vita
  • -500 ml vin rosu
  • -1,5 l supa clara
  • -1 ardei iute proaspat
  • -frunze de patrunjel

Mod de preparare

Tai carnea cubulete, cureti zarzavatul pt supa,il speli si il tai cuburi. Cureti ceapa si o tai felii.

Cureti ardeii grasi si ii tai fasii. Prajesti carnea in ulei la foc foarte iute lasi sa patrunda foarte bine. Adaugi legumele si le prajesti putin impreuna.

Adaugi bulionul si stingi cu vin si supa. Lasi sa inabuse la foc mic circa 30 min. Cureti ardeiul iute de samburi si il tai rondele si il adaugi in supa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise