SUPA GULAS PICANT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -750 g carne de vita pt gulas
  • -1 legatura zarzavat de supa
  • -200 g ceapa
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 ardei gras verde
  • -1 ardei gras galben
  • -4 linguri ulei
  • -140 ml bulion
  • -2 l supa de vita
  • -500 ml vin rosu
  • -1,5 l supa clara
  • -1 ardei iute proaspat
  • -frunze de patrunjel

Mod de preparare

Tai carnea cubulete, cureti zarzavatul pt supa,il speli si il tai cuburi. Cureti ceapa si o tai felii.

Cureti ardeii grasi si ii tai fasii. Prajesti carnea in ulei la foc foarte iute lasi sa patrunda foarte bine. Adaugi legumele si le prajesti putin impreuna.

Adaugi bulionul si stingi cu vin si supa. Lasi sa inabuse la foc mic circa 30 min. Cureti ardeiul iute de samburi si il tai rondele si il adaugi in supa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise