Supa japoneza cu Shiitake si spanac

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g paste Udon (taitei japonezi)
  • 300g spanac taiat mare
  • 3 cepe verzi taiate bucati mari
  • 8 ciuperci Shiitake despicate la codita
  • 1l supa de legume
  • 3linguri sos de soia (Shoyu)
  • 1 lingura ulei de susan
  • piper macinat.

Mod de preparare

Taiteii se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg si se impart in 4 castroane.

Supa se clocoteste apoi se adauga ciupercile si se lasa 4 - 5minute la fiert. Se adauga spanacul si ceapa verde si se fierbe la foc mic 2 minute. Se pipereaza si se adauga sosul de soia se lasa apoi 1 minut. Se ia de pe foc, se adauga uleiul si se serveste fierbinte peste taitei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise