Supa japoneza cu Shiitake si spanac

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g paste Udon (taitei japonezi)
  • 300g spanac taiat mare
  • 3 cepe verzi taiate bucati mari
  • 8 ciuperci Shiitake despicate la codita
  • 1l supa de legume
  • 3linguri sos de soia (Shoyu)
  • 1 lingura ulei de susan
  • piper macinat.

Mod de preparare

Taiteii se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg si se impart in 4 castroane.

Supa se clocoteste apoi se adauga ciupercile si se lasa 4 - 5minute la fiert. Se adauga spanacul si ceapa verde si se fierbe la foc mic 2 minute. Se pipereaza si se adauga sosul de soia se lasa apoi 1 minut. Se ia de pe foc, se adauga uleiul si se serveste fierbinte peste taitei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise