Supa Lucsicos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Coada de porc - 1-2 buc.
  • varza - una mare
  • rosii bulion - 1l
  • sare, dupa gust
  • cimbru o crenguta
  • marar o legatura
  • 1-2 linguri ulei
  • 2-3linguri faina alba

Mod de preparare

Incepem prin a pune apa la fiert si doar cand clocoteste bagam coditele de porc si sare.In timp ce cozile fierb, se taie varza fideluta pe care o bagam in oala cand carnea e fiarta punem si cimbrul si mararul.Varza fierbe foarte repede, asa ca vom face un rantas subtire si la rece, adica nu prajim faina ci intr-un bol amestecam 2-3 linguri de ulei cu 3 linguri de faina(depinde cat de mare este oala) si bulion pana devine o pasta subtire , pe care o rasturnam incet in oala sa nu faca cocoloase si agaugam restul de bulion.Fierbem totul pana nu se mai simte gustul de faina.Smantana si ardeiul iute fac supa mai gustoasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise