Supa marocana de morcovi condimentata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa medie (taiata felii subtiri)
  • 3 catei de usturoi, taiati felii subtiti
  • 450 g morcovi , taiat felii subtiri
  • 3/4 lingirita scortisoara
  • 3/4 lingurita ghimbir macinat
  • 3/4 lingurita turmeric
  • 1/2 lingurita paprika
  • 1 cana suc de morcovi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 3 linguri orez
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 cana frunze de coriandru tocate

Mod de preparare

Se incinge uleiul la foc potrivit intr-o cratita. Se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc amestecind de 5 min sau pina ceapa devine auriu.

Se adauga morcovii, scortisoara, ghimbirul, turmenicul si paprika si se prajesc 1 min. Se adauga sucul sucul de morcovi, pasta de rosii, orezul, sarea , piper si 2 cani de apa; se pun la fiert. Cind fierb se face focul mic, se acopera si se mai fierb 20 min. sau pina cind morcovii si orezul sunt fragezi.

Se pune amestecul intr-un robot de bucatarie si se amesteca pina se face piure. Cind se serveste se presara supa cu frunzele de coriandru.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise