Supa pe gaina, crescuta la tara

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina crescuta la tara
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel (eu nu am avut)
  • 1 bucata telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 1 lingurita sare grunjoasa
  • Taitei/ galuste la alegere
  • Frunze proaspete de patrunjel

Mod de preparare

Punem gaina curatata si spalata bine, in oala sub presiune, adaugam restul ingredientelor (fara taitei  desigur ) acoperim cu apa si punem la fiert pentru o ora. In cazul in care, carnea nu este destul de moale, mai lasam cateva minute la fiert.

Scoatem carnea si legumele, strecuram supa, o punem dinnou la fiert intr-o oala normala, asezonam daca mai este nevoie si cand da in clocot adaugam taiteii. Lasam cam 5-8 minute sa fiarba, dupa care oprim focul si adaugam frunzele de patrunjel tocate marunt. Servim supa calda.

Carnea de gaina am servit-o langa cartofi aurii si sos picant de prune.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise