Telina taiata subtire se fierbe citeva minute in apa clocotita. Se scoate, se scurge si se pune intr-o cratita cu o lingura buna de unt. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba 10 minute. Se umple cu zeama de carne, iar daca este nevoie se mai adauga 1 litru de apa fierbinte. Daca se pune apa se adauga sare dupa gust. Se adauga la telina cartofii taiati foarte marunt. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba incet. Se trece telina si cartofii prin sita deasa, adaugind acestui piure putin lapte fierbinte, incorporindu-l cu 2 linguri de unt si putina apa.
Se serveste cu crutoane
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise