Supa rosie de linte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 25 g unt,
  • 2 cepe mari, tocate marunt,
  • 1 bucata de telina taiata fasii,
  • 150 g linte rosie uscata,
  • 1 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa),
  • 1/4 lingurita cuisoare macinate,
  • 1/4 lingurita ardei iute pisat,
  • sare,
  • piper negru.

Mod de preparare

Se incinge untul intr-o cratita mai mare si se calesc in el, 10 minute, ceapa si telina, fara sa devina maronii.

Se adauga lintea, zeama de legume si condimentele si cand clocotesc, se face focul mai mic si se lasa sa fiarba 30-35 de minute, pana ce se inmoaie lintea.

Se mai adauga putina apa la supa, se incalzeste din nou pe foc si se gusta de sare si piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise