Supa speciala

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura smantana
  • 1 cub smantana cu patrunjel
  • 1 cub gaina cu rosii
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita marar dezhidratat

Mod de preparare

Se taie cartoful in cubulete foarte mici si se pune la fiert. Cand este aproape gata se adauga bulionul, smantana si cuburile. Se lasa sa fiarba inca 1 minut. Se ia de pe foc si se adauga cimbrul si mararul.

Supa se poate servi calda sau rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise