Supa taraneasca

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi mari
  • 1 conopida mica
  • taitei de casa
  • 300 g branza de oaie
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • ulei, sare, piper
  • patrunjel verde
  • crutoane de paine prajita

Mod de preparare

Se taie bucatele legumele si se pun la fiert. Cand e gata supa se pun intr-un bol ouale, branza taiata cubulete, smantana si se toarna treptat din zeama de la supa. Se mixeaza si apoi se toarna acest amestec in supa propriu-zisa. Se mai da intr-un clocot iar la sfarsit se pun crutoanele de paine si patrunjel tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise