Supa taraneasca cu rosii si cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri unt
  • 1 ½ pahar lapte
  • 600 gr. cartofi
  • 300 gr. rosii
  • 2 cepe

Mod de preparare

Se prajeste ceapa taiata marunt. Cind s-a rumenit se adauga rosiile curatate si taiate marunt. Se continua prajitul, adaugindu-se 1 lingura de faina si o lingurita de boia de ardei. Se stinge totul cu 3 litri de apa fierbinte. Cind supa a inceput sa fiarba, se adauga cartofii taiati in cuburi mici (sau fidea), se lasa sa mai dea un clocot si se adauga 1 ½ pahar lapte fierbinte. Se fierbe pina cind sint gata cartofii si se gusta de sare Se serveste presarat cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise