Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul mai gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara a-l lasa sa se rumeneasca, apoi adaugati dovleceii taiati cit se poate de subtiri si amestecati usor. Dupa aproximativ 2 minute,stoarceti pe deasupra lamiia, adaugati busuiocul si mai caliti putin.
Intre timp,fierbeti pastele tagliatelle in apa cu sare. Amestecati-le cu dovleceii pentru a inbina aromele, asezonati dupa gust si adaugati parmezanul pentru a desavirsi aroma(s-ar putea sa fie nevoie de ceva mai mult ulei de masline pentru o compozitie mai putin densa).Serviti dupa ce ati presarat busuioc si parmezan.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise