Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1catel de usturoi,
  • 2 dovlecei,
  • 400 g de creveti (curatati),
  • 100g de sos de rosii,
  • patrunjel tocat,
  • sare, piper,
  • ulei,
  • 12 pahar de vin,
  • 400 g de paste (tip taietei)

Mod de preparare

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile bine. Adaugati gamberii si prajitii usor, dupa care adaugati vinul.Dupa ce vinul s-a evaporat, adaugati sosul de rosii, sare si patrunjel. Fierbeti la foc potrivit pentru 15 minute, avand grija ca sosul sa ramana apos.

Intre timp, fierbeti pastele in apa sarata. Strecuram pastele fierte "al dente" si le adaugam in tigaia cu sosul. Amestecati bine si adaugati patrunjel tocat...pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise