Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g tagliatelle
  • sare, piper, ulei de masline
  • o ceapa rosie medie, tocata
  • 150 g crema de branza
  • 150 g somon afumat
  • marar

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pastreaza 150 ml din apa in care au fiert pastele! E nevoie de ea pentru a face sosul.

Intr-o tigaie se incinge ulei si se caleste ceapa. Se adauga crema de branza si se amesteca. Treptat se adauga apa in care au fiert pastele pana se obtine un sos cremos. Se adauga somonul, sare, piper, marar si tagliatellele fierte. Se amesteca pana se acopera pastele bine.

Se servesc pastele cu niste marar tocat deasupra. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise