Tagliattelle cu spanac si tocanita de iepure

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Asadar ingrediente:
  • tagliattelle de spanac
  • 3 linguri ulei de masline
  • pulpe de la un iepure de casa
  • 1 morcov
  • 1 lingurita ienibahar sfaramat usor
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita fenicul
  • 250 ml vin rosu
  • 2-3 linguri pasta tomate
  • 300 ml supa de pui
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper

Mod de preparare

Astfel ca incingeti intr-o cratita uleiul de masline si puneti pulpele de iepure taiate in bucati mari si prajiti-le pe toate partile pana se rumenesc, cam 2-3 minute pe fiecare parte.

Scoateti-le pe un platou cald si puneti in tigaie usturoiul, cepele si morcovul, toate tocate marunt. Prajitit-le pe foc 2-3 minute pana se patrund. Adaugati apoi ienibaharul, cimbru, feniculul, rozmarinul si bucatile de iepure.

Turnati vinul si pasta de tomate, asezonati cu sare si piper si lasati sa clocoteasca pana ce scade lichidul aproape de jumatate. Turnati supa si mustarul si lasati la foc mic, 30 minute, pana ce carnea se fragezeste. Scoateti apoi bucatile de iepure si dezosati-le. Dupa care le puneti din nou in sos.

Cand e aproape gata de servire, puneti pe foc o oala cu apa sarata si fierbeti tagliatellele usor al dente.

Cand sunt gata le scurgeti si puneti din tocanita de iepure calda. Seriviti-le calde

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise