Taietei Chinezesti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Jumatate de punga de taietei lungi
  • Jumatate de punga de taietei fundite
  • 2 - 3 fire de ceapa verde
  • O mana de patrunjel tocat
  • 300 grame branza de oaie
  • 1 ardei verde
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite ce a iesit !

Intr-o oala cu apa clocotita, punem taieteii la alergat , si ii lasam sa se fiarba conform instructiunilor de pe punga.

Tocam ceapa, tocam si ardei si-i punem intr-o tigaie in care am incins unt. Lasam ceapa si ardei sa petreaca un minut intim in untul incins , dupa care adaugam si branzica si incepem sa o pisam in tigaie ( Sarmana branzica ).

Scoatem pastele din apa, le relaxam intr-o strecuratoare pentru a scurge apa si le punem intr-un recipient.

Peste ele, provocam un val urias, si le innecam cu sosul obtinut din branzica .

Iar de aici incolo...Vizionare placuta !!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise