Taitei de casa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 3oua
  • sare si o jumatate pahar de apa.

Mod de preparare

Se cerne faina si se pune intr-un castron,se sparg ouale peste faina,se aduna cu mana faina spre mijloc si se amesteca ,dupa care se pune apa si sarea.Se framanta pana ce aluatul se desprinde usor de pe mana.Se presara faina pe masa si luati cate o buacata siintindeti o foaie subtire.Dupa ce s-a intins foaia se presara cu faina si o rulati dupa care taiati cat de subtire sau gros doriti.Taitei se lasa la uscat si apoi se pun in pungi de hartie sau de panza.Eu fac o cantitate mai mica si ii pun atunci in supa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise