Taramosalata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lingura de oua de peste(icre)
  • 1ceapa
  • 100g miez de paine
  • 100ml apa minerala
  • zeama de la o lamaie si cam 600 ml ulei

Mod de preparare

Intr-un robot de bucatarie se pune ceapa si miezul de paine,se adauga apa minerala si se fruleaza bine pana devine ca o crema.Se adauga ouale de peste(icre),zeama de lamaie si un pic de ulei si se fruleaza dinou adaugand putin cate putin ulei in robot pana ce a devenit totul foarte dens.Se serveste rece in special cu peste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise