Tarta cu chorizo si ardei gras

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g aluat placinta (Just Roll - puff pastry)
  • 3 linguri bulion
  • O ceapa rosie taiata felii
  • Un ardei gras rosu
  • 150g ciuperci felii
  • 12 felii chorizo
  • 2 felii prosciutto crudo fasii
  • O ceasca cascaval ras
  • O mana patrunjel tocat marunt

Mod de preparare

Intindeti coca pe o tava intinsa cu o hartie de copt. Daca aveti baking sheet din aluminiu o puteti folosi fara hartie de copt. Ungeti aluatul cu bulion, lasand 2 cm din margini neatinse. Presarati feliile de ciuperci, ardeiul gras taiat bastonase, ceapa, chorizo, sunca si deasupra turnati cascavalul. Indoiti marginile pentru a forma tarta ca o rama.

Dati la cuptorul incins in prealabil la 180grade, pentru 20 minute sau pana devine auriu. Presarati patrunjel si serviti fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise