Tarta cu ciuperci si ceapa verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de ciuperci proaspete de gen Shampinion
  • 1/2 pahar ceapa verde taiata bucatele
  • 250 ml smantina ptr frisca
  • 250 gr de brinza grasa moale de uns
  • 5 oua
  • 1praf de copt
  • 3 cubulete Knor cu ciuperci
  • 50 gr de unt
  • 1/3 pahar lapte
  • tava ptr tarta de 26 cm

Mod de preparare

Se taie ciupercile in felii subtiri.

Se pune laptele la incalzit si se dizolva in el cubuletele de Knor.

Se unge tava cu unt.Dupa ce totul a fost pregatit se amesteca intr-un vas brinza cu smintina si ouale dupa care se adauga ciupercile si ceapa si deasemeni laptele care sa racit si praful de copt.

Se toarna totul in tava se niveleste si se da la copt la 160 de grade aproape 45 de minute sau pina cind tarta sa rumenit frumos.Este foarte gustoasa si potrivita ca o gustare sau ptr masa de seara.Este gustoasa calduta si chiar rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise