Tarta cu crema de lamaie si portocale

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pasta foietaj rotunda sau pasta frola (din comert )
  • 1 plic crema de lamaie pt.prajituri (din comert )
  • 1 plic crema de vanilie pt.prajituri (din comert )
  • 400 ml lapte
  • coaja rasa de la 2 lamai si de la 1 portocala
  • 1 portocala rosie si 1 portocala alba
  • ciocolata alba rasa

Mod de preparare

Se pune pasta foietaj intr-o tava rotunda de 26 mm impreuna cu hartia sa de copt ca sa nu se prinda de tava si se inteapa cu furculita ca sa nu se umfle, apoi se introduce in cuptorul incins la 200 ° C si se coace timp de 25 minute.

Cand este coapta se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Intre timp se prepara crema. Se toarna praful de crema de lamaie, cel de vanilie, coaja rasa de la lamaie si portocala si laptele si se mixeaza pana ce devine o crema consistenta.

Dupa aceea se toarna crema peste pasta foietaj si se niveleaza cu un cutit cu varf rotund ca sa devina uniform. Se orneaza cu portocale si ultima si pune ciocolata alba rasa.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise