Tarta cu legume si sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat foetaj
  • 400g mazare cu morcovi
  • 2oua
  • 100g smantana
  • 1cana lapte
  • branza feta 150g
  • piper
  • busuioc
  • 100g sunca de curcan.

Mod de preparare

Se caleste 10min mazarea cu morcov, se adauga sunca taiata cubulete apoi branza feta, busuioc, piperul. Apoi se face o crema din oua cu smantana si laptele si se condimenteaza. Aluatul se intinde in forma rotunda se pune amestecul de legume si apoi se toarna crema. Se da la cuptor 40 min. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise