Tarta cu legume si sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat foetaj
  • 400g mazare cu morcovi
  • 2oua
  • 100g smantana
  • 1cana lapte
  • branza feta 150g
  • piper
  • busuioc
  • 100g sunca de curcan.

Mod de preparare

Se caleste 10min mazarea cu morcov, se adauga sunca taiata cubulete apoi branza feta, busuioc, piperul. Apoi se face o crema din oua cu smantana si laptele si se condimenteaza. Aluatul se intinde in forma rotunda se pune amestecul de legume si apoi se toarna crema. Se da la cuptor 40 min. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise