Tarta mediteraneeana cu branza si masline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 foaie aluat placinta
  • 3 oua
  • 500 g iaurt
  • 300g branza (eu am folosit de capra dar se poate folosi orice alta branza)
  • 3 linguri crema de branza
  • 2-3 linguri cu faina
  • cascaval
  • o mana de masline fara samburi
  • marar verde
  • sare

Mod de preparare

Decongelam aluatul .Tapetam o tava rotunda cu untsi intindem aluatul astfel incat sa imbracam si peretii acesteia .Intepam cu ajutorul unei furculite aluatul din loc in loc.

In timp ce incalzim cuptorul ne ocupam de umplutura.Mixam bine ouale cu putina sare apoi adaugam iaurtul,crema de branza faina in ploaie si la final branza maruntita si mararul taiat.Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn .

Turnam umplutura in tava rotunda ,deasupra radem cascavalul si apoi decoram cu masline.

Dam tarta la cuptor la 180 grade si o tinem circa 40 min.

Se scoate din cuptor ,se lasa sa se racoresca

apoi se taie si ........pofta buna!

Se poate servi atat calda cat si rece,dupa preferinta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise