Tepanada

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 catel de usturoi tocat
  • 1 1/3 cesti masline (kalamata sint cele mai bune)fara simburi
  • 100g ansoa (fileuri sau chiar pasta )
  • 2 linguri capere
  • 1 lingurita cimbru proaspat tocat
  • 1 lingurita rozmarin tocat
  • 3 linguri suc de lamiie
  • 4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele in afara de ulei la blender. Se adauga uleiul cite putin amestecind pina devine o pasta. Se serveste ca aperitiv in cupe de compot cu felii de piine taiata si prajita sau cu crakers, alaturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise