tigaie picanta si cartofi cu rozmarin

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne vita,500gporc,500g piept pui,350g ciuperci proaspete,sare ,piper,boia iute.
  • Garnitura:1,5kg cartofi,delicat,piper,boia dulce,ulei,rozmarin,3-4 catei usturoi apa.

Mod de preparare

Carnea de vita si porc se inabusa pina se moaie apoi se pune puiul, se mai lasa 15 minute si se pun ciupercile sare piper, dpa ce sa rumenit se pune boia.

Garnitura:cartofi se taie barcute se pun in tava peste ei punem delicat, piper,boia dulce,ulei,rozmarin,usturoi si apa pina la jumatatea cartofilor amestecam bine si-i bagam la cuptor 40-45 minute(pina se rumenesc)

pofta mare!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise