Tocana cu rosii si ardei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 10-12 cepe
  • 2 linguri untura
  • 7-8 rosii
  • 2-3 ardei grasi

Mod de preparare

Se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se

taie bucati si se prajeste in tigaie, intr-o lingura de untura. Intr-o

cratita mai mare se prajeste ceapa taiata felioare subtiri, pina se

rumeneste bine. Se asaza bucatile de carne peste ceapa, se pun deasupra

rosiile taiate felii, ardei grasi taiati ca fideaua si se toarna apa sau

zeama de carne cit sa acopere totul.Se fierbe inabusit scuturind din cind

in cind cratita, ca sa nu se lipeasca mincarea de fund. Daca scade se

adauga putina apa fierbinte pina ce carnea este bine fiarta.

Se serveste fierbinte cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise