Tocana marinareasca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kG. peste
  • 400 gr. ceapa
  • 20 gr. usturoi
  • 3 oua
  • 100 ml. vin
  • 100 ml. ulei
  • 50 gr bulion
  • 1 fir cimbru
  • sare si piper

Mod de preparare

Pestele curatat se sareaza, se portioneaza si se prajeste in ulei Separat se se caleste ceapa taiata marunt,se stinge cu bulion diluat cu putina apa.Sosul se toarna peste pestele prajit se adauga sare, piper, cimbru si se lasa la fiert. La sfirsit se adauga usturoiul tocat marunt calit in ulei si stins cu vin .Se poate consuma cu cite o jumatate de ou fiert si mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise