TOCANITA BULGAREASCA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-5 cepe
  • 2 ardei grasi rosii
  • 5-6 rosii
  • 1 vinata
  • 4 cartofi
  • 1 lingura de faina
  • 3-4 catei de usturoi;

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o cratita inpreuna cu ardeiul tocat care se inabusesc circa 5-10 minute, apoi se adauga rosiile si ele tocate, se adauga faina, cartofii taiati cuburi, vinata care inainte se feliaza si se prajeste si toate se acopera cu apa cit sa acopere ingredientele dupa care se fierbe la foc potrivit 45 de minute. La 10 minute dupa ce a inceput sa fiarba se adauga si usturoiul tocat. Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise