Tocanita cu coaste si carnat de casa

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati carnat de casa
  • 1 bucata coaste proaspete
  • sare,piper
  • 1 ling ulei
  • cimbru,patrunjel
  • 2 ling pasta de tomate
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, dupa care adaugam carnatul taiat (in grosime de un deget) si costita taiata bucati mai mici.

Adaugam sare, piper, cimbru si trei cani de apa.

Dupa ce au fiert destul de bine si zeama a scazut, adaugam usturoiul pisat si pasta de tomate si amestecam.

Mai lasam pe foc cam 5 min dupa care stingem focul si presaram patrunjel tocat marunt.

Se serveste cu garnitura de cartofi piure sau natur.

SAU

Se renunta la pasta de tomate si se face un sos din

2 ling faina

2 ling smantana

1/2 lapte rece

Toatea acestea se amesteca si se adauga peste carnat.

Se serveste cu mamaliga si muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise