Tocanita cu ficat de pui si smantana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ficat de pui
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1ardei iute
  • 200ml smantana
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • Sare
  • Piper
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Spalam ficat-ul in 2-3 ape si-l punem in lapte rece pentru 15-20’ sa iasa amareala din el.

Curatam cepa si usturoiul si le tocam marunt. Ardeiul il taiem felite subtiri si daca este prea iute, idepartam semintele. Patrunjelul il tocam marunt.

Punem la incins uleiul, adaugam ceapa, usturoil si ardeiul si le calim putin fara sa le ardem. Scoatem ficateii din lapte si-I punem in tigaie. Amestecam si-I lasam la calit 3-4’, pana-si schimba culoarea. Adaugam smantana, jumatate din patrunjelul tocat, asezonam si lasam la foc mic sa fiarba inca 15’.

Oprim flacara, adaugam restul de patrunjel, amestecam si servim.

Eu am servit alaturi de cartofi piure cu ardei kapia.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise