Tocanita cu galuste din faina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de pasare(eu am avut de gasca)
  • o ceapa mare
  • o frunza de dafin
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 1 lingura cu faina
  • sare
  • piper
  • un praf de boia iute
  • marar verde
  • Pentru galuste
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • 5 linguri faina
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea spalata cu un praf de sare si o frunza de dafin. Indepartam spuma care se formeaza. Cand a fiert pe jumatate, adaugam ceapa. Dupa ce carnea fierbe in intregime, o scoatem si cand se racoreste o alegem de pe oase.

Pentru galuste: Punem ouale intr-un castron impreuna cu apa si un praf de sare. Le batem bine cu telul si adaugam treptat faina. In cratita cu zeama de carne, punem galustile cu lingura si le lasam sa fiarba pana se ridica deasupra.Adaugam carnea, boaua iute, pasta de tomate si faina diluata cu putina supa.Lasam sa fiarba totul 5-10 minute si condimentam cu sare si piper .Dam deoparte oala de pe foc si presaram mararul tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise