Tocanita de ardei cu piept de pui

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • 1ceapa mare alba
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 2 lg ulei
  • 50 ml apa
  • 1 borcanel de ketchup facut in casa ( cca 200 g)

Mod de preparare

Pieptul de pui il speli sub jet de apa rece si il tai fasii lungi.

Ceapa o cureti , o speli bine cu apa rece si o tai solzisori.

Ardeii ii cureti de cotor si seminte, ii speli si ii tai julienne.

Intr-un vas mare asezi pieptul de pui, ceapa si ardeii in straturi alternative, presarand sare, piper si boia, apoi amesteci bine totul. Acoperi cu un capac si dai la rece pentru 4 ore.

Intr-un wok pui uleiul si amestecul de pui cu legume si lasi la foc mic, amestecand din cand in cand. Daca este nevoie adaugi si apa.

Cand puiul este bine facut si legumele moi adaugi si borcanelul de ketchup, lasand sa mai fiarba inca 5 minute.

Eventual mai adaugi sare, dar este delicioasa, asa mai dulce.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise