Tocanita de cartofi cu scarita afumata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de scarita afumata
  • 2 cepe mijlocii
  • legume (morcov
  • ardei
  • telina-radacina
  • pastarnac-radacina)- eu am folosit din cele congelate de mine toamna trecuta
  • 300ml suc de rosii
  • 600-700g cartofi
  • sare
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Se pune scarita la fiert; dupa ce incepe a fierbe se arunca apa si se umple din nou cratita; dupa aprox o ora se adauga ceapa taiata, legumele si se mai da un clocot; se adauga sucul de rosii/bulion si se continua fierberea. Cu 15-20 minute inainte sa stingem focul (cand carnea este bine fiarta), se pun cartofii taiati. Dam deoparte si presaram patrunjel tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise