Tocanita de cartofi (mancare de post)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg cartofi
  • -o ceapa
  • -un ardei rosu
  • -3-4 catei de usturoi
  • -4-5 linguri de ulei
  • -sare, piper, foi de dafin ,patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala cartofii, se curata, se taie cubulete (1cm -2cm). Se taie ceapa solzisori si ardeiul.

Se pune ceapa si ardeiul in uleiul incins, apoi se adauga cartofi, se lasa pina ce se rumeneasca, apoi se adauga apa pina ce se acopera. Se fierbe adaugandu-se condimente dupa gust. Se serveste cu muraturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise