Tocanita de ciuperci cu ceapa verde si usturoi verde

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg ciuperci.
  • 2 legaturi de ceapa verde.
  • 2 legaturi de usturoi verde.
  • 3 cateii de usturoi taiati julien.
  • 1 legatura patrunjel verde.
  • 1 legatura de marar verde.
  • 3 sau 4 linguri ulei de masline.
  • sare,piper(boabe roz),tarhon,rozmarin,1 cm ghimbir ras.

Mod de preparare

Mod de preparare:

Tocam ceapa verde,usturoiul verde,ghimbirul ras(pe razatoare,sau in presa de usturoi)am mai pus si 3 cateii de usturoi pe care i-am taiat julien.Toate acestea le punem intr-o tigaie de teflon si le calim un pic(cam 2 minute),peste care venim cu ciupercile taiate si le calim in continuare.Eu le calesc intr-o tigaie de teflon cu bulina rosie,in care nu se arde si nici nu se prinde.Ciupercile isi vor lasa zeama si in combinatie cu patrunjelul verde si mararul verde pe care il punem cu 2 minute inainte,vor da un gust ciupercilor foarte delicios.Este o mancare de post,foarte deliciosa.Usturoiul verde si ceapa verde in combinatie cu ciupercile calite si cu patrunjelul verde si mararul verde,vor fi un deliciu.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise