tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ciuperci uscate
  • 2 cepe
  • 200 smantana
  • 3 linguri ulei
  • 5 catei usturoi
  • marar,sare,boia dulce,piper

Mod de preparare

Ciupercile uscate se pun la fiert in apa cu o ceapa si sare, se fierb 50 minute, se clatesc, se taie marunt.

Se pune uleiul intr-o cratita cu 1 ceapa tocata marunt, boiaua, ciupercile, sa fiarba 30 minute, se adauga smantana, se mai lasa 10-15 minute la fiert, se pune usturoiul pisat, piperul rasnit, mararul tocat.

Se serveste cu mamaliguta calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise