Tocanita de legume cu pui si paste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 3-4 cepe medii
  • 1 ardei rosu sau gogosar
  • o radacina patrunjel(potrivita)
  • pastarnac (mai micut)
  • o telina radacina (micuta)sau doua felii daca e mare telina
  • piper
  • 5 copanele sau puteti pune si inimioare cu pipote de pui
  • cateva spaghete maruntite( cam cat puneti ptr o ciorba)
  • delikat
  • suc de rosii sau bulion (depinde de gust)este o mancare dulcica....

Mod de preparare

In cratita in care faci mancarea,pui copanelele la prajit,(la fel procedezi si daca pui inimioare)sa se rumeneasca un pic( sa fie semiprajite),dupa care le scoti si le pui deoparte intr-un castron.

Legumele tocate in prealabil, le adaugi in cratita si le lasi la calit cam 5 min ,dupa care adaugi apa cam cat sa le acopere si le lasi sa fiarba.Dupa vreo jumatate de ora, adaugi carnea, bulionul sau sucul de rosii si mai lasi sa fiarba inca vreo 20-30min.Adaugam si spaghetele (rupte cam in 4) si o cana de apa. La sfarsit adaugam piperul,delikatul si niste patrunjel verde. Se serveste cu mamaliguta calda si ardei iute. Pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise