Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 puplpe
  • 1/2 kg ciuperci de toamna (ghebe)
  • supa de pui
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g smantana
  • sare piper, cimbru, patrunjel, marar

Mod de preparare

Fierbi ciupercile, le clatesti cu apa rece, lasi la strecurat, dai pe robot. Pulpele le fierbi cu legume, le dezosesti, le desfaci in bucatele. Calesti ceapa in unt, adaugi ciupercile, usuroiul, lasi sa se caleasca 5 minute. Adaugi supa in care au fiert pulpele.Cand scade sosul, adaugi smantana si carnea. Condimentezi, dai un clocot, presari verdeata. Servesti cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise