TOCANITA PORC CU VIN ROSU SI CORIANDRU

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 linguri boabe coriandru
  • un ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • 500 ml - 1 l vin rosu
  • sare,piper

Mod de preparare

Carnea de porc se spala,se zvanta si se taie cubulete.

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei de masline si se adauga carnea ,vinul rosu si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana incepe sa scada sosul.Daca este nevoie se mai adauga vin.Se fierbe numai in vin rosu fara nici un pic de apa.Cand carnea este fiarta si sosul a scazut suficient se adauga boabele de coriandru sfaramate si se potriveste de sare si piper.Se mai fierbe 3-4 minute si se opreste focul.

Este o mancare delicioasa si nu dauneaza conducatorilor auto.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise