Tocanita Stroganoff cu garnitura de orez

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 gr. muschi de vitel
  • - 1 ceapa mai mare
  • - 400 gr. ciupreci
  • - 200 ml smantana
  • - 2 lingurite mustar
  • - 5 linguri bulion ( optional)
  • - 4 castraveciori murati
  • - sare si piper
  • - marar pentru ornat

Mod de preparare

Muschiul de vitel se taie fasiute ( cam de lungimea si grosimea unui deget) si se pune la prajit intr-o cratita in care s-a pus aprox 2 linguri de ulei. Carnea trebuie sa se inmoaie, sa fie bine patrunsa.

Se adauga ceapa taiata marunt si ciupercile ( eu am pus ciuperci congelate) si se lasa la fiert in sucul propriu pana se inmoaie legumele.Apoi se adauga smantana si se mai fierbe aprox. 5 min, dupa care se adauga mustarul si bulionul. Se mai fierbe putin pana se creeaza sosul cremos.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper

Castraveciorii murati se taie fasii si se adauga la sfarsit in tocanita.

Separat, se fierbe orezul in apa cu sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise