Ton cu maioneza si ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve de ton in ulei
  • 1 ceapa mare
  • maioneza de casa sau un tub de sos de maioneza
  • ardei gras pentru ornament

Mod de preparare

Se scurge tonul de ulei,se pune intr-un castron,apoi se adauga maioneza sau sosul de maioneza peste ton;

Ceapa se marunteste si de adauga peste pasta de ton. Cu ajutorul unei linguri se ia din compozitia rezultata si se pune pe ardei (care in prealabil a fost taiat felii);

Se serveste ca aperitiv.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise