Ton cu maioneza si ceapa

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve de ton in ulei
  • 1 ceapa mare
  • maioneza de casa
  • ardei gras pentru ornament
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Se scurge tonul de ulei,se pune intr-un castron,apoi se adauga maioneza sau sosul de maioneza peste ton;

Ceapa se marunteste si de adauga peste pasta de ton. Cu ajutorul unei linguri se ia din compozitia rezultata si se pune pe ardei (care in prealabil a fost taiat felii);

Se serveste ca aperitiv.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise