Ton cu mazare

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva ton in ulei
  • 1 borcan mazare
  • 1/2 ceapa taiata marunt
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 1 1/2 lingura zahar
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Intr-o cratita caliti ceapa in ulei pana ce devine transparenta, adaugati conserva de peste scursa de ulei si caliti pentru un minut;

Scurgeti pe jumatate zeama de la mazare si adaugati peste ceapa si ton, adaugati pasta de rosii, cimbrul, zaharul, sarea si piperul si fierbeti pana ce se ingroasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise